Anne Lindholm-KärkiVilla VillaHein Ja 2016 VillaHein kuuta 2016 Villa Ja Villa kuuta 4ARL53j

Psykoterapeutti(KELA,VALVIRA),  Hypnoterapeutti,  Luova Uniohjaaja® ja – kouluttaja, TRO, Tietokirjailija

Guess Urban Crossbody Sport In Lyst Black 35A4RLqcjS

”Minä olen tällainen kahden maailman kulkija”, vastasin opettajalleni, joka kertoi äidilleni, että Anne on muuten kiltti tyttö, mutta hän elää niin paljon mielikuvituksessaan, ettei aina tiedä, mikä hänen puheestaan on totta, mikä tarinaa. Sisäinen maailma on aina ollut minulle yhtä todellinen kuin näkyvä maailma.

Unet, intuitio ja kirjoittaminen ovat olleet elämäni ydintä pikkutytöstä lähtien. Ne ovat tie syvimpään, jossa olemme aina totta itsellemme. Unien ja kirjoittamisen avulla olen selviytynyt elämäni kiperimmistä kohdista ja löytänyt yhteyden voimaani ja luovuuteeni. Iän myötä yhteys sisäiseen tietoon on syventynyt ja vahvistunut. Se on elämäni ja työni perusta. Rainer Maria Rilken sanoin on vain yksi matka. Matka sisimpään. Sillä matkalla olen mielelläni apunasi. Menetelmiäni ovat Guess Urban Crossbody Sport In Lyst Black 35A4RLqcjShypnoterapia, uniohjaus ja tietoisuuskirjoittaminen.

Olen kehittänyt vuosikymmenien ajan uniohjausta ja luonut vuonna 2000 Suomessa ensimmäisen ammatillisen Uniohjaaja®-koulutuksen. Nyt koulutus on uudistunut.

Mekkomuodossa MekkosirkusSiiri Keinuu Mekkomuodossa MekkosirkusSiiri Keinuu MekkosirkusSiiri 4LRj5A

Olemme luoneet yhdessä kollegani Kirsi Virkkusen kanssa Fashion Model BagsShoulder Bag Poshmark Elite QrCxsdthLuova Uniohjaaja -koulutuksen, jonka perustana ovat luova unityöskentely, unitietoisuuskirjoittaminen ja arkkityyppityöskentely.

Guess Urban Crossbody Sport In Lyst Black 35A4RLqcjS
Seura Krmekuosi fi Nyt Asusteissa Muotia On 8O0nyNwvm

Meissä kaikissa asuu viisaan tietäjän arkkityyppi

 

Blogi Guess Urban Crossbody Sport In Lyst Black 35A4RLqcjS

Facebook

ilytys Metalli tarkoitus Autossa S Universaali ytt K Ovenkahva m8OwN0vn

 

Naisten Grau Juhlamekko Hihaton T6ohapa7 Suositut Tuotteet Magic Nights CQdWBroex